看图说话:黑白片

你从哪里来,要到哪里去
2003年8月13日,和哥哥一起,骑自行车去凤凰山陵园。这张照片取自我唯一使用黑白胶片的经历,摄于途中路过的昌平南口火车站。
2007年,才换了数码。
北海五龙亭,2007年6月2日。这大概是第一次尝试数码黑白效果
古北口长城,2008年9月29日
荷花,紫竹院的,2011年7月25日
Advertisements

About universalzen

不,这恰恰不是我:“初从文,三年不中。后习武,校场发一矢,中鼓吏,逐之出。遂学医,终有所成。自撰一良方,服之,卒。”——《古今人物通考》
此条目发表在水晶眼 Crystal Eyes分类目录,贴了, , , , 标签。将固定链接加入收藏夹。

发表评论

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / 更改 )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / 更改 )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / 更改 )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / 更改 )

Connecting to %s